Biavlerlauget passer bierne i museet bigård

Biavlerlauget passer bier, som man har gjort det siden 1850’erne, og de sørger for, at bierne i museets bigård har det godt. De høster honning fra bistaderne et par gange om året. Honningen bliver solgt i Museumsbutikken. Laugets frivillige har stor erfaring i arbejdet med bier og de fortæller gerne om både bierne og honningen.

Der er en lang tradition for at have bier i Danmark. Honningen var grunden til at holde bier og den blev ofte brugt til at lave mjød. Den fik også betydning som sødemiddel i madlavningen.

Vi vil meget gerne i kontakt med flere, som er interesseret i bier og biavl og gerne vil være med til at formidle de gode historier om bierne betydning gennem tiderne.

Brug MobilePay nummeret 968875 *

* Husk ved indbetaling at opgive navn og adresse,