Slagterlauget formidler de gamle metoder

Det Grønne Museums Slagterlaug fremstiller slagtervarer, som man kunne finde i en dansk slagterbutik i tiden mellem de to verdenskrige. I den periode var prisen på slagtervarer høj, og man brugte stort set alt fra dyrene.

Slagterlauget arbejder efter historiske opskrifter og fremstiller slagtervarer på gamle maskiner. Laugets frivillige fortæller gerne deres egen historie fra livet i slagterfaget.

Vi vil meget gerne i kontakt med flere, som kender til det gamle slagterfag, og som gerne vil være med til at formidle de gode historier om slagerfaget.

Brug MobilePay nummeret 968875 *

* Husk ved indbetaling at opgive navn og adresse,