Traktorværkstedet vedligeholder gamle maskiner

Da traktoren gjorde sit indtog i det danske landbrug efter anden verdenskrig, skulle titusindvis af heste udfases og erstattes af mekaniserede hestekræfter. Men det blev også startskuddet til et nyt erhverv - traktormekanikeren.

Det Grønne Museum har sit eget traktorværksted, hvor frivillige hver onsdag skruer på museets veteran-traktorer, og står klar til at tage en snak med gæsterne om det velsmurte maskineri, der findes i værkstedet, besøgsmagasinerne og i museet udstillinger.

Der er liv i traktorværkstedet hver onsdag fra 10 – 15.

Vi vil meget gerne i kontakt med flere, som er interesseret i traktorer og gerne vil være med til at formidle de gode historier om traktorernes betydning gennem tiderne.

Brug MobilePay nummeret 968875

Husk ved indbetaling at opgive navn og adresse,